Gyakori kérdések

Miért tudunk mi olcsóbbak lenni?
A többi  céggel szembeni előnyünket árban, minőségben, kivitelezési technikákban  sokéves tapasztalatunknak és korszerűen felszerelt műhelyünknek köszönhetjük.
Kovácsoltvas termékeinknek nagy része műhelyünkben készül, ez által kimarad a kis és nagykereskedelem, közvetlenül a gyártótól vásárolhat.
Alapanyagokat a lehető legjobb áron kapunk beszállítóinktól, mivel nagy tételben vásárolunk az általunk készített kovácsoltvas elemek, kapuk, kerítések és fémipari termék legyártásához, ennek előnyeit pedig  Ön élvezi!

Mitől függ a kovácsoltvas kerítés ára?
A kovácsoltvas kerítés készülhet általunk készített, egyedileg kovácsolt mintázattal, vagy előre gyártott kovácsoltvas elemekből. Főkepp az egyediség és a ráfordított munkaidő befolyásolja a kovácsoltvas termékek árát.

Mennyi idő alatt készül el egy kerítés/korlát/kapu?
Általában egy kovácsoltvas nagykapu elkészítési ideje 2-3 hét, ami tartalmazza a kapu helyszíni felmérését, megtervezését, kovácsoltvas elemeinek egyedi elkészítését, a kapu összeállítását kovácsműhelyünkben. Ezután igény szerint választható tűzi horganyozás, amit 4 munkanapra vállalnak, vagy alapozás és színre festés, ami két munkanap. Végül helyszíni szerelés, ami általában  2-3 óra alatt elkészül.

Vállalunk-e teljes kivitelezést, betonozástól az átadásig?
Garantáltan jó kőműves csapattal szoktunk együtt dolgozni, ha szükség van rá, levezényeljük a komplett kivitelezést.

Miért fontos a horganyozás? Az időjárás hogyan hat a kovácsoltvasra?
A kovácsoltvas minták korrózióvédelme elég összetett, hiszen a tömör vas mintázat lassan korrodál, viszont a nyers kovácsolt felület a nedvesség hatására azonnal sárga rozsdalét ereszt, ami megszínezi a járólapot és a burkolatot. Festéssel az egymásra lapolt felületet lehetetlen kifesteni, mert ahova a festék nem tud befolyni. a víz be tud, és máris lehetnek rozsdalé foltok eső után. A horganyozás a kovácsoltvas minták egymásra lapolt felületeit lezárja, és a kapu minden részén - mint például a zártszelvény keret belsejében is - egységes korrózióálló réteget képez, amit festéssel nem lehetne megoldani.

Van garancia?
Minőség és megbízhatóság!
Számunkra nagyon fontos hogy megrendelőink elégedetten, problémamentesen használhassák  az általunk kivitelezett kovácsoltvas illetve  lakatosipari termékeket.
A kovácsoltvas dísztárgyak, kapuk, kerítések, korlátok megfelelő felületkezeléssel, karbantartással elnyűhetetlenek.
Erre a legjobb példa, ha szemléltetjük az általunk gyártott kapu képeit, mit változtak 10 év alatt.(képek)